avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! De ce nu şuny scutite de impozit la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! De ce nu şuny scutite de impozit la vanzarea ...

Bună dimineața! De ce nu şuny scutite de impozit la vanzarea locuintei.zAm platit impozit cand am vandut apartamentul,am cumparat cu acei bani un alt apartament pe numele nepotului meu.Acum din cauza ca in apartament este foarte frig sunt nevoita ca nepotul sa l vinde.De câte ori trebuie sa plătesc impozit pe aceiasi suma?
Cel mai recent răspuns: LexRex , utilizator 00:39, 10 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De fapt ati dat banii nepotului sa își ia casa. Și impozit se plătește la vânzarea unui ap
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De câte ori vindeți. Pentru ca de fiecare data cand vindeți, obțineți un preț de la cumpărător.
De cate ori îl vinzi.

Dikici Rodica a scris:

Bună dimineața! De ce nu şuny scutite de impozit la vanzarea locuintei.zAm platit impozit cand am vandut apartamentul,am cumparat cu acei bani un alt apartament pe numele nepotului meu.Acum din cauza ca in apartament este foarte frig sunt nevoita ca nepotul sa l vinde.De câte ori trebuie sa plătesc impozit pe aceiasi suma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau vanzare VERONICA56 VERONICA56 Am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament de la fratele meu.Acum sotul meu a decedat si trebuie sa dezbatem mostenirea impreuna cu cele doua fiice ale ... (vezi toată discuția)
Partajare divort aurelaurelaurel aurelaurelaurel Am cumparat un apartament prin anul 2000 dela soacra si se intra in poasesie dupa ducesul acesteia ,ulterior decesului soacrei ,sotia mia cerut prin notar sa ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot deveni coproprietar pe apartament? ion + ion + Am contribuit cu avansul de 15% din pretul unui apartament de 3 camere. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit pe numele fetei mele care indeplinea ... (vezi toată discuția)