Bună ziua, dețin un Renault Arkana luat din reprezentanta în august 2023.
Mașina are o problemă, mai exact când scade temperatura apar în bord următoarele erori : Pericol distrugere cutie de viteze , avarie motor electric.
Mașina a fost de nenumărate ori în reprezentanta pentru vederea remedierii acestei probleme iar de-a lungul timpului au fost înlocuite diferite piese cum ar fi: cutie viteză electrică , senzor temperatură pompă apă , diferite resoftari ale soft-ului. Într-o perioada de aproape 2 ani mașina a avut mai mult de 10 intrări în service cu această problemă , începând de la 2200km. Problema nu a fost remediată nici până în ziua de astăzi , și nu cred ca va fii remediată nici până la finalul garanției.
Comunicarea este precară din partea vocea clientului , mai exact plângerile mele sunt transmise către back office iar de acolo nu mai primesc nici un răspuns. Cum pot proceda pentru a soluționa această situație și pentru a-mi primii banii înapoi pe mașină deoarece este clar ca nu sunt capabili sa o repare sau nu exista o soluție pentru eroarea afisata ?
Sunt dispus sa acționez și în instanță compania deoarece limita răbdărilor mele a ajuns la final , iar de 2 ani ma rog de ei sa rezolve ceva.
Ce sfaturi imi puteti da pentru a soluționa totul și eventual un avocat care este specializat pe acest tip de procese , vă mulțumesc anticipat!