avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, dețin un Renault Arkana luat din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, dețin un Renault Arkana luat din reprezentanta în ...

Bună ziua, dețin un Renault Arkana luat din reprezentanta în august 2023.
Mașina are o problemă, mai exact când scade temperatura apar în bord următoarele erori : Pericol distrugere cutie de viteze , avarie motor electric.
Mașina a fost de nenumărate ori în reprezentanta pentru vederea remedierii acestei probleme iar de-a lungul timpului au fost înlocuite diferite piese cum ar fi: cutie viteză electrică , senzor temperatură pompă apă , diferite resoftari ale soft-ului. Într-o perioada de aproape 2 ani mașina a avut mai mult de 10 intrări în service cu această problemă , începând de la 2200km. Problema nu a fost remediată nici până în ziua de astăzi , și nu cred ca va fii remediată nici până la finalul garanției.
Comunicarea este precară din partea vocea clientului , mai exact plângerile mele sunt transmise către back office iar de acolo nu mai primesc nici un răspuns. Cum pot proceda pentru a soluționa această situație și pentru a-mi primii banii înapoi pe mașină deoarece este clar ca nu sunt capabili sa o repare sau nu exista o soluție pentru eroarea afisata ?
Sunt dispus sa acționez și în instanță compania deoarece limita răbdărilor mele a ajuns la final , iar de 2 ani ma rog de ei sa rezolve ceva.
Ce sfaturi imi puteti da pentru a soluționa totul și eventual un avocat care este specializat pe acest tip de procese , vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! am achizitionat in data de 28/08/2023 un vehicul ... Emilian7 Emilian7 Buna ziua tuturor! Am achizitionat in data de 28/08/2023 un vehicul de tip Renault Arkana de la un dealer autorizat Renault. Pe langa faptul ca timpul de ... (vezi toată discuția)
Autoturism nou cu aceleasi probleme in service, continuu... Ionut1979# Ionut1979# Buna ziua, va deranjez cu o problema legata de un autoturism Renault Austral FH cumparat in leasing financiar prin RCI Leasing. Masina a fost livrata in ... (vezi toată discuția)