avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, am un credit de 4000 lei la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, am un credit de 4000 lei la ...

Bună ziua, numele meu este FLORIN, am un credit de 4000lei la ifn CREDIUS,am achitat 8000lei,ei au trimis executare silita pentru încă 12000lei,total 20000lei.Ce trebuie făcut?
Cel mai recent răspuns: Global Data Protection , Consultant GDPR 12:51, 9 Aprilie 2025
Trebuie să faceți contestație la executare.
Contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ifn Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, anul trecut am luat 3 credite de la acelasi IFN mai precis credius. Nu am mai putut sa platesc si am vazut pe portalul justitiei ca mi sau facut 3 ... (vezi toată discuția)
poprire salariu Denisstefan1989 Denisstefan1989 Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn \"Credius\" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la firma la care ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinciprian florinciprian Buna ziua Am luat un credit de 3000 lei de un ifn(credius) si acum sunt obligat sa platesc aprox 13000 lei. am fost executat silit si am oprire pe salariu de ... (vezi toată discuția)