avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, am 3 credite împreună cu soția...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, am 3 credite împreună cu soția...

Bună ziua am și io un credit și soția sunt 3 credite pe noi suntem giranți unu la altu și la ezecutor avem 6 dosare de plata cu sume diferite este posibil asa ceva la banca avem în sistemul lor dor cele 3 de care știm noi

Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
Florin 92, utilizator
Cel mai recent răspuns: Global Data Protection , Consultant GDPR 09:59, 11 Aprilie 2025
Nu exista o limita maxima a dosarelor de executare. Sumele se popresc conform legii - pana la 50% din venituri daca sunt mai multe debite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala andat andat Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am un credit in derulare, girat de catre doua persoane (una decedata, una in viata). Creditul va avea in curand restanta ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pentru credit de nevoi personale bogsmc bogsmc Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine pentru a ma lamuri cu anumite lucruri cu privire la o executare silita, eventual sa ma indrumati la un avocat ... (vezi toată discuția)
Poprire cont 50% guschevici guschevici Buna seara ! As dori sa stiu daca este normal pt un credit de nevoi personale neplatit la timp sa ai poprire pe cont 50% poprirea fiind infiintata de doua ... (vezi toată discuția)