avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... PFA functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

PFA functionar public

Buna ziua, sunt functionar public in cadrul Directiei de sanatate publica, incadrat la serviciul RUNOS.
Intrebarea mea este daca pot sa-mi deschid PFA in vederea prestarii serviciilor de uber/bolt.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 14 Aprilie 2025
Funcţionarii publici pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot presta servicii de tip uber/bolt? DobreValentina DobreValentina Buna ziua, Sunt funcționar public in cadrul Anaf, inspector superior, lucrez in cadrul serviciul de restituire TVA Nerezidenti. Pot presta servicii de tip ... (vezi toată discuția)
Funcționar public cu pfa, ii sau pfi? ilina2017 ilina2017 Buna....sunt funcționar public în cadrul unei primării, șef de birou la taxe si impozite locale. Pot sa imi deschid un PFA ,II sau PFI in domeniul ... (vezi toată discuția)
Functionarul pulblic cu statut special poate deschide o firma? EllaRusu EllaRusu Buna ziua, Sunt functionar pulblic cu statut special in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Portivit art. 51 din Legea 293/2004, modificata \" ... (vezi toată discuția)