avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am locuit timp de un an și câteva luni cu o femeie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am locuit timp de un an și câteva luni cu o femeie fără forme legale ...

Bună ziua am și eu o întrebare am locuit timp de un an și câteva luni cu o femeie fără forme legale și mi-am dus la ea acasă toate bunurile mele personale și acum nu vrea să mi le de-a înapoi vă rog să îmi spuneți dacă se poate face ceva pe cale legală , vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:28, 16 Aprilie 2025
Bună ziua!
Vă recomand să îi transmiteți o notificare pentru restituirea bunurilor, iar în cazul în care refuză să vă dea lucrurile, puteți formula o plângere la poliție.
După o notificare prin avocat o puteti da în judecată.
Este posibil sa rezolvați prin notificarea prin avocat intrucat sunt trecute temeiuri legale și alte aspecte relevante care difera de la avocat la avocat.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am comandat 2 ceasuri de pe un site si este țeapă. ... MarisGheorghe MarisGheorghe Bună ziua Am comandat 2 ceasuri de pe un site si este țeapă. Nu a mai ajuns și nu au mai răspuns nici pe mess la mesaje. Sigur este țeapă. Ce aș ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune prin firma imobiliara? este posibil? scinteie ana scinteie ana Pe 25.februarie 2025 am încheiat un contract de rezervare pentru un teren cu o firma imobiliara. Prețul vânzării terenului 12000 euro din care am platit ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau ce poate fi ? manolescu matei manolescu matei va expun situatia mea : am avut un coleg de trupa(muzica ) de aproximativ 3 ani, si tineam sculele mai exact boxele la casa lui, din diverse motive din 21 ... (vezi toată discuția)