avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins la volan (accident ușor fara pagube ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins la volan (accident ușor fara pagube materiale) ...

Am fost prins la volan (accident ușor fara pagube materiale) cu alcoolemie de 0,71%în aerul expirat. (fara sa fi mancat mai mult de 24 de ore)si substante interzise (benzodiazepine) diazepam administrat cu 24 ore inainte de accident.Mi s-a făcut dosar penal. Care ar putea fi apărarea mea in functie de legislația la zi-aprilie 2025- ?Care ar fi soluțiile de condamnare și cât ar dura suspendarea permisului meu de conducere.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:06, 17 Aprilie 2025
Doar avocatul angajat va poate sfătui și apara.
Asa se face.
Încă sunt multe lucruri neclare pentru juriști în acest domeniu.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan zizou zizou Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit ... (vezi toată discuția)
Pedepse pt alcoolemie la volan ady_sabin ady_sabin daca ai fost trimis in judecata pt coducerea sub influenta bauturilor alcoolice fara accident ,victime ,pagube materiale etc doar am fost prins baut la volan ... (vezi toată discuția)