avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate care are asociat unic decedat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate care are asociat unic decedat

Buna ziua! Am o societate care are asociat unic. Asociatul unic a decedat saptamana trecuta. Mai dureaza pana vom obtine certificatul de mostenitor si vom inregistra succesiunea la ORC (actul constitutiv prevede ca societatea isi continua activitatea cu mostenitorii asociatului decedat). In acest caz, hotararea de bilant cine o semneaza? Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:22, 25 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unul din mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate societate ThomasT6 ThomasT6 Societatea are 2 asociati din care unul decedat anul trecut. Ca mostenitori ar fi 2 pers (sotia si fiica acestuia), dar acestia nu mi-au solicitat nimic pana ... (vezi toată discuția)
Succesiune srl asociat unic ariadna28 ariadna28 Buna ziua, As avea nevoie de lamuriri in privinta formalitatilor ce trebuie indeplinite la Registrul Comertului Bucuresti pentru a inregistra un s.r.l. pe ... (vezi toată discuția)
3 ani fara administrator monjum06 monjum06 buna ziua, sunt utilizator nou pe acest forum si am vazut ca subiectele sunt diverse. As avea si eu o intrebare care pentru multi poate parea o intrebare ... (vezi toată discuția)