avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere nora din spatiul meu locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere nora din spatiul meu locativ

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ei. Mentionez ca apartamentul in care stau ei este propietatea mea si nu a fiului meu. As putea vinde apartamentulpentru a putea evita alt proces de scoatere din spatiul meu? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Alba6655 , utilizator 15:08, 30 Aprilie 2025
Un proces de vacuare durează câteva luni maxim și costa mai puțin decât costul actelelor prin care ati transmite dreptul de proprietate ,bănuiesc cuiva din familie.Care ar fi logica nu prea vad , dpdv al unui av este vorba despre un proces relativ banal..
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Vă mulțumesc mult! Mă gândeam că ar fi o măsură extremă, care ar împiedica reintrarea nurorii, in caz că fiul meu, "vrajit" din nou, ar reprimi-o pe motivul "copilului".
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
e treaba lui daca va fi vrajit, nu a dvs. Dvs sunteti cu casa, nu cu vrajeala dintre ei. II puteti evacua pe amandoi. Nu vad de ce ati vinde casa
Vă mulțumesc pentru răspunsul înțepător! Dar aveți dreptate dintr-un anumit pdv. Eu sunt cu casa, ei cu "vrăjelile"....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Drepturile la divort andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! Am in familie urmatoarea situatie: propietarul unei locuinte are un baiat adoptat (nu are copii naturali) acesta la randul lui este casatorit si ... (vezi toată discuția)
Mi-am păstrat uzufructul unui apartament pe care l-am donat fiului meu, dar nora mea îl obligă să mi-l dea înapoi, amenințând că în caz contrar divorțează. ce mă sfătuiți să fac? BarbuViorica BarbuViorica Parintii mei aveau un apartament.Dupa moartea mamei am dezbatut taxa de succesiune si partajul impreuna cu tata,fratele si eu(fiica).Eu (fiica) am o fata si un ... (vezi toată discuția)