avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am găsit o geanta într-un Mall, din păcate am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am găsit o geanta într-un Mall, din păcate am ...

Bună ziua,!,am găsit o geanta într-un Mall,din păcate am plecat cu ea acasă,mu am predato agazinuluidupă trei ore polițiști au venit la mine acasă și m au dus la secție,nu am luat nimic din geanta ,ce ma poate aștepta ca pedeapsa ,,in aceeași zi am vrut s-o restitui dar a fost prea târziu,multumesc,cu mențiunea ca geanta era uitata cu acte și bani în ea
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2025
Gabi 123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabi 123 , utilizator 09:16, 28 Aprilie 2025
Nu patiti nimic daca intenția era sa o duceți la politie.
Art. 243 alin. (1) Cod penal stabileste ca "fapta de a nu preda in termen 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al sau se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda." Acum, depinde ce s-a retinut in sarcina dvs. de catre Politie.
L au declarat ca furt,deși eu nu am avut intenția asta,le am spus dar nu m au ascultat,acum trebuie sa fiu contactata de la investigație, cu precizarea ca atunci când au venit acasă la mine nu s au legitimat și s au comportat foarte urat. Mulțumesc

Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" a scris:

Art. 243 alin. (1) Cod penal stabileste ca "fapta de a nu preda in termen 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al sau se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda." Acum, depinde ce s-a retinut in sarcina dvs. de catre Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,!am găsit o geanta cu acte și bani într-o cabina ... Gabi 123 Gabi 123 Bună ziua,!Am găsit o geanta cu acte și bani într-o cabina de proba dint un Mall,am dus-o acasa nu am predat o magazinului,am vrut ulterior sa o duc la ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb ContSters51645 ContSters51645 Buna ziua. Astazi am fost gasit de controlori fara abonament, pur si simplu l-am uitat acasa... Am primit amenda 50 ron.. Cum pot sa o anulez? Am inteles sa ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept roffy roffy Buna ziua.. Zilele trecute am mers la cumparaturi..intru\'un magazin de incaltaminte am gasit un telefon mobil pierdut.. Am facut prostia si l\'am luoat in loc ... (vezi toată discuția)