avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces vatamare corporala

Buna ziua.

Am avut o tamponare usoara in trafic din vina mea, am facut amiabila cu persoana vatamata si la cateva ore respectiva s a prezentat la spital cu durere de cap. In urma investigatiilor persoana nu a primit nici o zi de spitalizare dar conform procedurii pe numele meu s a deschis un dosar penal si mi a fost suspendat permisul si acum circul cu dovada. Intrebarea mea ar fi cat ar putea sa durese procesul daca persoana vatamata nu a primit nici o zi de spitalizare si nu depune plangere? Cand as putea sa imi primesc permisul inapoi sau ce as putea sa fac pentru a urgenta lucrurile avand in vedere ca vreau sa plec din tara si nu pot conduce cu dovada?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumitru-Andrei Aivănesei , Avocat 18:07, 27 Aprilie 2025
Bună ziua,

Dacă a trecut mai mult de un an de la începerea urmăririi penale puteți face contestație privind durata procesului penal. Vă recomand să luați legătura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...va rog frumos ajutati-ma cu o informație....astazi ... Felicia2020 Felicia2020 Buna ziua...va rog frumos ajutati-ma cu o informație....astazi in trafic am avut parte de o situație neplăcută...am intrat cu mașina în spatele altui ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Mario19@ Mario19@ Salut tuturor, acum 3 luni pe 26 august am avut viteza si am lovit o bordura care m-a proiectat in pom, m-au luat dureri de cap si cineva m-a dus la spital, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ... Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara, Am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ora 18 am recunoscut că sunt vinovat ptr ca nu am respectat distanța ,cel din fata a franat si ... (vezi toată discuția)