avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce obligați principale are un angajat care primește ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce obligați principale are un angajat care primește de la firma sa o mașină de serviciu?

Ce obligați principale are un angaja care primeste de la firma sa o mașină de serviciu? Mulțumesc anticipat, cu respect!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 27 Aprilie 2025
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_649...
si aici: www.avocatnet.ro/t11686/folo...
Daca angajatul respectiv transporta si alti angajati ai firmei, obligatiile se amplifica, in sensul verificarii medicale periodice a salariatului in baza HG nr. 355/ 2007 privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor.
Folosirea maşinii şi locuinţei de serviciu de către salariaţi
www.avocatnet.ro/articol_434...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de odihnă vs examinare medicala periodica vn_user vn_user Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea situație: lucrez în mediul privat și sunt conștient de faptul că am obligația de a parcurge verificările ... (vezi toată discuția)
Examen medical danyel4269 danyel4269 buna seara,daca sant la prima angajare cine plateste examenul medical,eu sau angajatorul.va multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, fisa de aptitudini necesara la angajare poate fi anulata ... A_Stan* A_Stan* Buna ziua, Fisa de aptitudini necesara la angajare poate fi anulata de fisa de aptitudini pentru conducerea autovehiculului ... (vezi toată discuția)