avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna am si eu o intrebare am avut un accident rutier ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna am si eu o intrebare am avut un accident rutier in care ...

buna am si eu o intrebare am avut un accident rutier in care victima din ce stiu eu a suferit fractura de femur nu aveam viteza maxim 15 la ora partea vatamata sa lovit din lateral de masina pe trecerea de pietoni pt o fractura de femur depaseste 90 de zile de 8ngrijire medicala avand si o varsta inaintata si daca are 90 de zile seu mai vand antecedente tot vătămare din culpaa dar ai trecut 9 ani de atunci pot primii pedeapsa cu executare inchisoare?multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
galosu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna am si eu o intrebare daca am provocat un accident si partea ... galosu galosu buna am si eu o intrebare daca am provocat un accident si partea vatamata are fractura de femur victima sa lovit de masina in lateral intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima massimo_mk massimo_mk Am facut un accident pe un drum judetean neiluminat fara restrictie de viteza fara trecere de pietoni fara nimic , accidentand o persoana care mi-a iesit in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Tabteo Tabteo In februarie 2007 am avut un accident rutier. In timp ce ma deplasam cu 20-30 km/h masina mea a fost lovita lateral deasupra rotii fata stanga de un copil de ... (vezi toată discuția)