avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna am si eu o intrebare daca am provocat un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna am si eu o intrebare daca am provocat un accident si partea ...

buna am si eu o intrebare daca am provocat un accident si partea vatamata are fractura de femur victima sa lovit de masina in lateral intrebarea mea este daca are peste 90 de zile de ingrijire prin absurd ca nu aveam viteza circa 15 ora daca eu mai am antecedente ror vătămare corporala din culpa dar au trecut 9 ani de atunci pot primii pedeapsa cu inchisoarea cu executare?daca nu reusesc sa ma împac cu partea vatamata

Alte discuții în legătură

Buna am si eu o intrebare am avut un accident rutier in care ... galosu galosu buna am si eu o intrebare am avut un accident rutier in care victima din ce stiu eu a suferit fractura de femur nu aveam viteza maxim 15 la ora partea vatamata ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa bursu bursu In urma cu aproximativ o luna jumate am lovit 2 persoane pe trecerea de pietoni. Din cauza unei dubite parcate chiar inaintea trecerii, nu am vazut ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu victime - parte vinovata ada h ada h Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: O persoana foarte apropiata a comis un accident auto (incalcase linia continua si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)