avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Se poate concedia individual un salariat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Se poate concedia individual un salariat care beneficiază ...

Buna ziua,
Se poate concedia individual un salariat care beneficiază de stimulent de insertie in cazul cand angajatorul se afla in insolvență?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Vera Tena , utilizator 14:27, 29 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate concedia doar pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.

Mulțumesc mult! Aceasta era si parerea mea dar doream o confirmare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie office.hr office.hr Buna ziua, In situatia inchiderii unui punct de lucru unde angajata beneficiaza de stimulent insertie (intoarcere mai devreme din CIC), va rog sa mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim in timpul beneficierii de stimulent insertie Horatia Horatia Buna ziua, Va rog frumos raspuns avizat la urmatoarele -daca primesc stimulent de insertie dar am schimbat angajatorul, am obligatia eu sa il anunt despre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avand in vedere toate modificarile din ultimul an ... CarmenCrina CarmenCrina Buna ziua, Avand in vedere toate modificarile din ultimul an aduse articolelor de lege cu privire la concediu crestere copil si perioada de acordare ... (vezi toată discuția)