avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,!Am găsit o geanta cu acte și bani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,!Am găsit o geanta cu acte și bani într-o cabina ...

Bună ziua,!Am găsit o geanta cu acte și bani într-o cabina de proba dint un Mall,am dus-o acasa nu am predat o magazinului,am vrut ulterior sa o duc la politie,dar polițiști au venit la ușa mea,nu s au legitimat mi au spus sa aduc geanta și m au dus la secție nu înainte de a mi face un control corporal(nu am înțeles de ce)m au acuzat de furt,e posibil asa ceva,au scris ei totul,apoi m au dus la amprentare am plâns, va rog ajutați ma cu ce am greșit sunt foarte ingrijorata, ..după care mi au spus ca o sa ma sune cei de la investigații, Nu mai pot sa dorm noaptea Mi au facut cumva dosar penal? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2025
Gabi 123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabi 123 , utilizator 11:16, 3 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai deschideti alte topinguri cu aceeasi problema , continuati discutia unde ati inceput-o si unde vi s-a raspuns deja . Nu inteleg ce alte raspunsuri mai doriti in afara celor primite , mergeti la un avocat pentru alte lamuriri . Deci ati gasit o geanta intr-o cabina moment in care ati fi avut mai multe optiuni : s-o predati personalului din magazin , s-o predati la politie sau eventual sa luati legatura cu proprietara gentii care mai mult ca sigur avea acolo si date de identificare . D-voastra nu ati facut nimic din toate astea , ati dus-o acasa dupa care a venit politia la usa dupa ce trecusera 3 ore . Deci intentia d-voastra este destul de clara si nu mai incercati sa va eschivati de la ce este evident .
Niciodată nu am avut intenția de a mi însuși bunul cuiva
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perfectati un contract de asistenta cu un avocat si propuneti probe in apararea dvs.
Aveti dosar penal. Impacati-va cu victima. Împăcarea înlătură răspunderea penală.
Mulțumesc din suflet

trandafir2 a scris:

Perfectati un contract de asistenta cu un avocat si propuneti probe in apararea dvs.
Aveti dosar penal. Impacati-va cu victima. Împăcarea înlătură răspunderea penală.

Mulțumesc din suflet pentru raspuns

Gabi 123 a scris:

Mulțumesc din suflet

trandafir2 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de furt Cristian5163 Cristian5163 Vreau ajutor! Am fost prins in mall incercand sa iau doua hanorace dintr.un magazin de haine. Fapta s.a intamplat in felul urmator: intru in magazin, aleg 3 ... (vezi toată discuția)
Am găsit o geanta într-un mall, din păcate am ... Gabi 123 Gabi 123 Bună ziua,!,am găsit o geanta într-un Mall,din păcate am plecat cu ea acasă,mu am predato agazinuluidupă trei ore polițiști au venit la mine acasă și ... (vezi toată discuția)
Furt din locuință himt himt Acum 4 luni, am uitat usa de la apartament descuiata la intrare am avut o genta cu oclectie de ceasuri și bijuterii in valore de 25000 euro peste noapte a ... (vezi toată discuția)