avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua! Pot sa l dau pe fostul în judecata pt ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua! Pot sa l dau pe fostul în judecata pt defăimare, ...

Bună ziua! Pot sa l dau pe fostul în judecata pt defăimare, daca eu am un ordin de protecție și el tot postează pe fb ca eu nu l las sa vadă copilul,ca l am blocat , ma jignește în descriere și minte ? L am blocat pt ca m a numit "zdreanta' pe live pe tik tok,după ce avusese o discuție cu tatăl meu în care se calmase situația.. sunt obligata ca eu sa I trimit lui poze și filmări zilnic,daca nu am o hotărâre judecătorească ? Eu luni abia pot începe demersurile cu avocatul..as vrea sa știu dacă pe lângă celelalte se poate si asa..la fb n am cum dovedi ca e defăimare, ca n am nici o hârtie nimic..si nu I șterge postările..

Alte discuții în legătură

Este disclaimerul de pe facebook bun la ceva? cymb40 cymb40 “Due to the fact that Facebook has chosen to involve software that will allow the theft of my personal information, I state: at this date of November 27, ... (vezi toată discuția)
Hartuire facebook AndreiAndrei1989 AndreiAndrei1989 Buna seara. sunt nelamurit in legatura cu ceva. pana acum 1 luna si am avut o relatie, nu am mai putut continua. de 2 saptamani fosta a inceput sa faca ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)