avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de moștenitor În Certificat eliberat în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de moștenitor În Certificat eliberat în 1957 bunicul ...

Certificat de moștenitor

În Certificat eliberat în 1957 bunicul moștenește jumătate din teren arabil și sora lui cealaltă jumătate
Bunicul decedat în 1996
Sora lui deceda în 1978
Titlul de proprietate este pe bunicul meu în baza unei adeverințe de la primărie din 1991 iar de atunci tatăl meu a plătit impozitele pt pământ an de an
În 1098 tatăl meu obține o declarație încheiată în fața unui notar public în care cei trei copii ai mătușii sora bunicului primesc despăgubiri pentru partea de moștenire și declara că citez nu mai avem nici o pretenție față de varul nostru și ca suntem de acord ca acel teren agricol sa ii rămână definitiv și irevocabil lui. Încheiere de autentificare încheiată în aug 1998 intreb dacă aceasta mă. Ajută la succesiune mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:07, 2 Mai 2025
Buna ziua, ajuta, dar pentru un raspuns concrt trebuie analizate documentele de catre un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In certificat mostenitor emis in 1957 din totalul de 4 ha este ... bulzanv bulzanv In certificat mostenitor emis in 1957 din totalul de 4 ha este trecut tatal meu care are drept la 2 ha pamint si sora lui avind drept la alte 2 ha ... (vezi toată discuția)
Succesiune dificila wolly wolly Vă rog să mă ajutati să înţeleg: Bunicul meu a avut 4 copii:A,B,C,D. Cel mare A, tatăl meu, a locuit cu bunicul în aceeaşi curte, două case ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat mostenitor MARIA DA MARIA DA problema mea este urmatoare:in 2005 am facut succesiunea dupa tatal meu pe un titlu de proprietate in care era inscris un pamint intravilan de 1000 m pe care ... (vezi toată discuția)