avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe un live tik tok am spus unei persoane că este de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe un live tik tok am spus unei persoane că este de alta etnie ...

Pe un live tik tok am spus unei persoane că este de alta etnie fara sa specific etnia. Am spus doar așa....ești de etnie. Mă poate da in judecata pentru discriminare ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 14:23, 2 Mai 2025
Bună ziua!
Puțin probabil să vă dea în judecată. Ar trebui să stie mai multe date despre dumneavoastra: adresa, CNP, etc. ca să intenteze un proces
Cu stimă,
Avocat Simon Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mărturie mincinoasă Gabrielaroxana Gabrielaroxana Bună ziua.Lucrez in Anglia si iubitul meu a venit in vizita la mine unde a consumat ceva alcol.La aproximativ o ora a apărut la usa un echipaj de poliție ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet si mi-a ... samuela samuela buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet si mi-a venit pe o adres gresita (adica postatul ma cumaste si mi-a dat dat scrioarea ) , daca o sa ... (vezi toată discuția)
Sunt pârâtã într-un proces care nu este al meu! social social Astăzi am primit o citaţie de la judecătorie, prin care eram anunţată că sunt pârâtă într-un proces de revocare a contractului de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)