avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare nume in contractul casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare nume in contractul casei

Cand ne casatorim, eu si prietenul meu vrem sa ne adaugam numele de familie unul celuilalt. Este obligatoriu ca el sa isi schimbe contractul casei al carui proprietar este sau nu este nevoie? Care sunt actele pe care el trebuie sa le schimbe obligatoriu ca urmare a adaugarii numelui meu de familie la numele lui de familie in urma casatoriei?
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 16:27, 12 Februarie 2010
Actele care atesta identitatea( CI, permis de conducere, inregistrarile fiscale, la directia taxe si impozite, legitimatii, carte de munca, modificari date la angajator-daca e cazul, pasaport, etc) Daca este asociat intr-o firma si acolo se vor efectua modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume de familie dupa casatorie pentru amandoi sonia78 sonia78 Buna ziua, Anul trecut m-am casatorit aici in Romania (Cluj) cu un cetatean olandez. Sotul a vrut sa isi ia numele meu de familie, astfel incat pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil JASMIN_MMARIA JASMIN_MMARIA pot sa schimb numele de familie al copilului meu din prima casatorie, cu numele de familie pe care-l am eu dupa a doua casatorie? (vezi toată discuția)
Act de identitate si pasaport expirat pentru cetatean roman cu resedinta in strainatate. CristinaBadina CristinaBadina Fiica mea s-a casatorit in Statele Unite in urma cu cateva luni, locuieste acolo, si a obtinut geen-card-ul. Intre timp i-a expirat Pasaportul iar Cartea de ... (vezi toată discuția)