avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Nu sunt lămurita inca sigur,dar as vrea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Nu sunt lămurita inca sigur,dar as vrea sa știu, ...

Bună ziua! Nu sunt lămurita inca sigur,dar as vrea sa știu, daca as avea probleme , după ce am obținut un ordin de protecție și a fost încălcat de el și apoi și de mine,ne am impacat și acum ca ne am despărțit, iar a început cu amenintari. Avocatul mi a zis sa merg luni sa depun plângere penala, dar mi e sa nu fiu și eu trasa la răspundere..

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie gariana gariana Buna ziua, cum se poate obtine un ordin de restrictie pentru o persoana? Mamaia si bunicu\' nu mai doresc ca in casa lor sa mai vina unchiu. Ei mi-au lasat ... (vezi toată discuția)
Despărțită de tatăl copilului și hărțuită de el. cum aș putea să-l opresc? Ven1 Ven1 Buna seara, M-am despartit de iubitul meu cu care avem un copil de 4 ani impreuna deoarece nu-i mai suportam jignirile si cateodata bataile.Mi-am refacut viata ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie aura gustescu aura gustescu buna ziua, am un ordin de protectie emis de parchet IF impotriva fostului sot. Nu are voie sa se apropie de mine la mai mult de 150 m de casa mea sau locul de ... (vezi toată discuția)