avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ONG in Romania filiala in UE, dupa 1 ianuarie 2007
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

ONG in Romania filiala in UE, dupa 1 ianuarie 2007

V-as ruga mult sa ma ajutati sa ma informez daca este posibil sa deschidem un ONG in Romania si dupa 1 ianuarie 2007 sa deschidem o filiala a lui in UE., asa cum un ONG din Bucuresti ar deschide o filiala in provincie. Ma intereseaza legislatia referitorare la aceste aspecte, pentru ca stim care e legislatia pentru a deschide un ONG in Romania.
va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: liuci , utilizator 01:17, 13 Ianuarie 2007
oare chiar nimeni nu stie un raspuns si pentru mine?
poate ca totusi se va gasi cineva , nu?:">
~ Conținut șters la cerere ~
SALVE, e foarte dragut si intereant argumentul tau. Ma uimeste ca nimenea nu sa aventurat sa iti dea un raspuns chair si numai aproximativ. Ce iti pat spun eu? Sigur asa sta mult la discutie dar timpul e scurt si am sa fiu sintetic. Vezi este multa jurisprudenta in materia aceasta, o puteam numi DREPTUL de a se STABILI intrun STAT MEMBRU, iti amintesc ca daca eu Tratatul CE ai sa gasesti acola o expresie extraordianra: ca PERSOANELE JURIDICE au acelas drept de a se STABILI intru STAT membru CA SI Persoanele FISICE. Este o EGALITATE deplina si reala? Sigur ca NU, cu parere de rau si e foarte simpat acum discursul ca se intravede o alta prospectiva, aceia a DREPTULUI de STABILIMENT PRIMAR si SECUNDAR, aici iti pot spune cu CERTITUDINE are loc si un ONG deschis in ROMANIA sa isi deschid o FILIALA (drept de STABILIMENT SECUNDAR) . Chiar daca sunt niste conditi: COUNTRY HOME CONTROL principui a legi de de costituire si de functioare.......dai ma opresc aici fara sa mai vorbesc despre SCOPUL SOCIUAL ECONOMIC sau NON PROFIT dar trebue sa citesti un pic TRATARUL CE si o BUNA carte de REPT COMERCIAL COMUNITAR si de ce nu chair INDUSTRIAL comunitar (nu e vina ta daca nu sti , au fost multi vizitatori si chair probabili avocati "experti" care sau pierdut prin PADUREA asta atat de verde a comunitati care nu se mai cunoste si ne sufoca cu normele ei, cel putin multi IN TARA NOASTRA traiesc, incepand de la cadrele politice, in statul NEVINOVINTEI cu privire la legislatia comunitara, saraca comunitate care trebue sa la mentina la stadiul acesta) curaj si numai bine pa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

U.e. PSFLORIO PSFLORIO SUNT REZIDENT IN SPANIA,DUPA ADERARE LA U.E. ,AM DREPTUL SA DESCHID O FIRMA SAU PERS. FIZ. ACOLO,CA CETATEAN ROMAN ? (CA REZIDENT E FOARTE COMPLICAT).DACA DA , ... (vezi toată discuția)
Ong românesc cu sucursala in alta tara europeana Adevar1 Adevar1 Buna ziua, Poate un ONG românesc să-și deschidă o sucursală într-o altă țară europeană? Și trebuie să depună cererea cu actele de deschidere ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal international ?!... FLORIN RADU FLORIN RADU dragi colegi, apelez la cunostintele vostre, intr-un domeniu pe care nu il cercetez si la care ma pricep, deci, prea putin. intrebarea este: exista un \"cod ... (vezi toată discuția)