avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia a părăsit domiciliul cu cpilul minor iar eu nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia a părăsit domiciliul cu cpilul minor iar eu nu știu ...

Soatia a părăsit domiciliul cu cpilul minor iar eu nu știu unde sa mutat nu îmi rapsunde la tele și într-un sms pe care mi la dat mia spus ca nu îmi da copilul pana la divort ce pot face sa imo vad copilul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Introduceti actiune in instanta, ar fi de ajutor sa discutati cu un avocat mai multe actiuni concertate, atat in instanta, cat si in afara ei, cereti la DGASPC ajutor, faceti sesizare si acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor sperantagabi sperantagabi sunt in proces de divort am nu minor de 10 ani si se afla la sotie , a parasit caminul conjugal ,sa mutat la socri , am sunatno pe sotie nu imi raspunde la ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma protejez LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL Sunt casatorita, am un copil de 4 ani si vreau sa divortez. Am unde locui, financiar stau bine......sotul este un om violent si imi este frica pt copil si pt ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu Meea_M Meea_M Am parasit casa socrilor( domiciliul conjugal) si m-am mutat cu copilul de 1an si 5 luni la parintii mei! Relatiile dintre mine si sot sunt iremediabile. Nu ... (vezi toată discuția)