avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Este necesară rectificativa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Este necesară rectificativa?

Este necesară rectificativa cand estimatul diferă de realizat in an?
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:22, 6 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu rectificativa. Când anul urmator depuneți declaratia unica pentru anul precedent (pentru care au fost acele valori estimate) o sa depuneți cu valorile realizate efectiv și se face deci reglarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa 2019 impozit si taxe cristi_gdc cristi_gdc Buna ziua. Pentru un PFA deschis in 2019, sistem real, plata impozitului pe venit si a contributiilor sociale se va face pana la data de 25 aprilie pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind veniturile/pierderea din vanzarea de actiuni floreacalin floreacalin Buna ziua, Am fise de portofoliu pe baza carora nu am depus declaratii din 2015 - prezent, cu privire la veniturile/pierderea din vanzarea de actiuni. As ... (vezi toată discuția)
Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)