Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Hristos a înviat! Daca pe concediu medical s-a pus Nr aviz medic ...

Hristos a înviat! Daca pe concediu medical sa pus Nr aviz medic expert greșit e posibil sa nu mi se de-a salariul? Doamna doctor zice că trebuie adus înapoi sa corecteze dar sunt aproape de ziua de avans și nu știu ce se va întâmpla
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 8 Mai 2025
Trebuie facuta corectia de catre medicul care a gresit.
Pai da,doar că nu mai pot face rost de CM pentru că e deja trimis la casa de pensii
Va trebui sa asteptati ziua de avans si dupa caz, sa va adresati CJP.
Daca nu l-ati depus la angajator, atunci sigur nu veti primi banii.
Da ce treabă are caSa de pensii cu concediile medicale? Nu la CAS se trimit?

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 90 zile fara viza bastti bastti Buna Am o problema si va rog sa ma ajutati : Un angajat din 27.09.2013 intra in cm din 01.10.2013 si are cm pana in 31.01.2014. In luna octombrie 2013 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Am urmatoarea situatie: unul dintre salariati are concediu medical de cateva luni. In luna iunie a solicitat o adeverinta pentru concediul ... (vezi toată discuția)
Cm si comisie medicina muncii geoni geoni 1. Ce pot face daca am constatat ca pe adeverinta eliberata de angajator nu este corect numarul de zile de concediu medicale, acordate pana la data eliberarii, ... (vezi toată discuția)