avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. o persoana fara domiciliu poate fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. o persoana fara domiciliu poate fi angajata? multumesc ...

buna ziua. o persoana fara domiciliu poate fi angajata? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 6 Mai 2025
Da
in baza a ce?
O persoana poate fi angajata atat timp cat are o reședință temporară (viza flotant), chiar și în baza unui CI provizoriu.
Am întânit o situație concretă și persoana nu avea domiciliu stabil.
Puteți să întrebati oficial ITM-ul să primiți un punct de vedere.
Își poate face carte de identitate provizorie și pe baza acestei se poste angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimul domiciliu in românia krisszz21 krisszz21 Care domiciliu este considerat ca fiind ultimul domiciliu al cetățeanului roman CRDS? Am avut buletin(CI) cu domiciliul intr-un județ si in ultimul an ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Contract pe determinata ptr un roman??? corina.trandafir corina.trandafir [b][b]AM CETATEAN ROMAN CU RESEDINTA IN BUCURESTi - NASCUT LA IASI (TATAL PALESTINIAN MAMA ROMANCA )SI ARE UN ACT DE IDENTITATE PROVIZORIU CU VALABILITATE ... (vezi toată discuția)