avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Deductibilitate majorari de intarziere Casa de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Deductibilitate majorari de intarziere Casa de asigurari a avocatilor si Barou

Buna ziua,
Majorarile de intarziere platite la Casa de asigurari a avocatilor si Barou sunt deductibile la calculul impozitului pe venit?
Penalitatile si majorarile de intarziere platite catre autoritati sunt nedeductibile fiscal, dar in acest caz nu imi este clar daca ar trebui sa le tratez ca majorari de intarziere platite care autoritati( nedeductibile) sau sunt asimilate penalitatilor comerciale( deductibile).
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:09, 8 Mai 2025
Astea nu sunt deductibile deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati- deductibile sau nu? Doina B Doina B Buna ziua! Am primit facturi de la un furnizor (roman)pe care sunt mentionate penalitatile de intarziere. Eu consider aceste cheltuieli ca fiind deductibile ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile si nedeductibile fiscal mikacom mikacom Buna ziua. Am si eu o intrebare. Sunt nou in domeniul contabilitatii si as ruga pe cineva daca poate sa-mi explice ce sunt cheltuielie deductibile si ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate debite ani anteriori book2 book2 In urma unui control de la mediu s-au constatat debite si majorari pe perioda 2004-2008 . Va rog sa-mi spuneti daca cheltuielile cu aceste debite sunt ... (vezi toată discuția)