avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pedepse risc: accident cu victima și fuga locul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pedepse risc: accident cu victima și fuga locul de la locul ...

Ce pedepse risc : accident cu victima și fuga locul de la locul accidentului, fara plângere și cu 81 zile spitalizare pt victima ( mașină a luat foc în totalitate )
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 21:54, 8 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti daca va sunt de ajutor
[ link extern ]

[ link extern ] /

[ link extern ] /
Condamnare cu executare 2 -7 ani.( se anulează și permisul)
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui dosar pentru fuga de la locul accidentului și ... Daniel.Rsd Daniel.Rsd In urma unu.i dosar pentru fuga de la locul accidentului și vătămare din culpa , bănuiesc că va fi un drum lung , as vrea sa știu dacă este vre.o ... (vezi toată discuția)
Dacă am făcut un accident, mașina a luat foc arzand în totalitate ... Daniel.Rsd Daniel.Rsd Dacă am făcut un accident, mașina a luat foc arzand în totalitate și am avut un pasager cu mn în mașină care a suferit ceva complicații la picioare, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier; fara dovada de circulatie de 7 luni ?! betino2006 betino2006 Am fost implicat intr-un accident rutier in afara Bucurestiului ,unde la un moment dat am vrut sa intorc autoturismul( mentionez nu era nici o restrictie ... (vezi toată discuția)