avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dovada perioada de munca la uzina ARO Campulung ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dovada perioada de munca la uzina ARO Campulung ?

Buna ziua,
cum pot dovedi ca am lucrat la uzina ARO Campulung in 1989-1991?
Cartea de munca o am, dar mi se cere si contractul de munca si chiar hartiile de salar?
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 16 Mai 2025
Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.

Arhiva o gasiti aici
SC AUTOMOBILE ARO SA
Denumiri anterioare: INTREPRINDEREA METALURGICA DE STAT; UZINA MECANICA MUSCEL INTREPRINDEREA MECANICA MUSCEL; INTREPRINDEREA DE AUTOTURISME ARO; SC ARO SA

Operatorul economic (sediu): SC LADIMAR PRESTIGE SRL (Sat Schiau, Comuna Bascov, Str. Schiau nr. 180 A, Judetul Arges)
Anii Extremi: 1960 – 2014
Va multumesc foarte-foarte mult pentru raspuns!

Exista extrasele de salarii din 1989-1990? Casa de pensii din Austria mi-a cerut copie a carnetului de muncă, dovada angajării în România: contracte de muncă, fluturași de salariu
Cu stima
Probabil sunt state de plata pentru Anii Extremi: 1960 – 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare gresita in carnetul de munca francisc1959 francisc1959 Buna ziua. In perioada 1985-1989 am muncit la o intreprindere cu grad ridicat de noxe (carbura de siliciu). In carnetul de munca figurez cu perioada respectiva ... (vezi toată discuția)
Obtinere documente de la firma care nu mai exista dinosaurusttt dinosaurusttt Buna ziua! Tatal meu a lucrat la Intreprinderea Tilib Bucuresti - Santierul 8 Timisoara, intre anii 1978 si 1986 incadrat in munca grupa II. Urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)