avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună am o întrebare prietena mea este în divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună am o întrebare prietena mea este în divort acum este ...

Bună am o întrebare prietena mea este în divort acum este insarcinata cu mine dacă nu se termina divortul prin tribunal pe ce nume trece copilul pe mine sau pe fostul sot
Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2025
Mariuscmi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:55, 11 Mai 2025
Pe sotul ei. Apoi se face proces de tagada paternitate, pentru care veti plati foarte multi bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare copil din relatie extraconjugala cristina130 cristina130 buna ziua as vrea sa ma ajutati cu o nelamurire. sunt casatorita si am un copil dintr-o relatie extraconjugala , cu sotul sunt in divort iar legea m-a obliga ... (vezi toată discuția)
Al cui nume il va purta copilul conceput cu un alt barbat, altul decat sotul mamei? T-cTc-T T-cTc-T Daca o persoana este in divort si locuieste cu altcineva [b][u]fiind si insarcinata cu persoana cu care locuieste[/u][/b] ce nume va purta copilul in cazul in ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea unui copil,actiunea de tagada de paternitate si stabilire paternitate si purtare nume roxyy80 roxyy80 :help:Am terminat de nici o saptamana divortul de sot,cu hotarare definitiva si irevocabila.Divortul a fost pus in luna ianuarie,eu fiind in acesta perioada ... (vezi toată discuția)