avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul român, soția poloneză, căsătoriți in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul român, soția poloneză, căsătoriți in Romania, au ...

Soțul român ,soția poloneză ,căsătoriți in Romania ,au un copil născut în Norvegia .
Acum locuiesc în Norvegia ,ptr că acolo lucrează
Pot solicita divorțul in Romania ?
Se poate cere domiciliul copilului în instanțele din Romania ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde cine cere, depinde de ce...
Soțul care este cetățean roman
Motivul fiind :
Din vina ambilor soți
Sau,din motive de sănătate ale paratei
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
timpuriu, utilizator
Intrebam de ce in Romania. Imi pare Norvegia competenta pana la alte discutii. Este locul ultimului domiciliu comun, insa se mia pot gasi si alte solutii in unele situatii. Discutati cu un avocat, preferabil cu cate unul din fiecare tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort andrei sav andrei sav sunt casatorit de un an de zile in mexic .nu locuiesc acolo ,am domiciliul in Romania.Asi dori sa stiu cum pot divorta fara sa ma deplasez in Mexic.Ce acte ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord cu un copil minor vipersoftpm vipersoftpm Buna ziua, Sunt casatorit de aproape 2 ani si impreuna cu sotia am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa divortam. Avem un copil cu varsta de 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)
Cum divortez fiind casatorit in irlanda? Ninia Ninia Sunt cetatean roman , m am casatorit cu o cetateana irlandeza in Irlanda. Locuim in Emiratele Arabe cu cei 2 copii. Cum pot obtine divortul? Pot divorta in ... (vezi toată discuția)