avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O masina ,, vanduta’’ de 10 ani fara acte, iar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O masina ,, vanduta’’ de 10 ani fara acte, iar cumparatorul ...

O masina ,, vanduta’’ de 10 ani fara acte, iar cumparatorul nu este de gasit. Cum pot radia aceasta masina de la taxe si impozite? Mentionez ca nu mai am nici talonul nici cartea masinii, Tot ce am este o copie de pe cartea fe identitate a cumparatorului. Multumesc anticipat pt raspuns!
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
danajuga64, utilizator
Ar trebui sa actionati in instanta... discutati cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot cere radierea masinii din circulatie Scrip87 Scrip87 Buna ziua, Am vandut o masina si am facut prostia sa nu trec pe talonul masinii nimic la rubrica \"instrainat catre...\",crezandu-l pe cel care a cumparat-o ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara acte 2121969 2121969 Buna ziua, Am avut o masina dacia 1300 anul fabricatiei 1976. Am vandut-o in anul 2002 . Am dat toate actele masinii proprietarului la care am vandut-o. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina viorel33 viorel33 Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)