avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Un subofițer MAI poate fi pus la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Un subofițer MAI poate fi pus la dispoziție( in ...

Bună ziua!
Un subofițer MAI poate fi pus la dispoziție( in caz de restructurări posturi) atunci când are o vechime mai mare de 15 ani ? Menționez că nu are vârsta și vechimea de pensionare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 13 Mai 2025
Da, poate fi pus la dispozitie ..insa trebuie sa vedeti si criteriile respective.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva Mariana Petriuc Mariana Petriuc Societatea in care luncrez este in procedura de concediere colectiva, din motive economice. Am varsta de 57 ani. Mi s-a pus in vedere ca daca nu depun ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua ,am 55 de ani ,am lucrat 23 de ani,la grupa 1,dar sunt si subofiter in rezerva ,as intreba nu pot benificia de pensie daca nu am fost activ decit in ... (vezi toată discuția)
Politist apt medical limitat - disponibilizare, salarii compensatorii, pensie calina_emilian calina_emilian am urmat scoala de subofiteri Campina din anul 1985 pana in 1987,de atunci si pana in prezent lucrand ca subofiter de politie la o subunitate din cadrul ... (vezi toată discuția)