avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot să deschid acțiune în instanță pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot să deschid acțiune în instanță pentru prejudiciul adus ...

Pot să deschid acțiune în instanță pentru prejudiciul adus de către angajator respectiv neplata salariilor pe ultimele doua luni fără avocat, adică sa mă reprezint singur în instanță???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 13 Mai 2025
Puteti promova o actiune si fara a va reprezenta un avocat pentru recuperarea salariilor neplatite de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale neplatite nicktwister nicktwister Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva sfaturi(sugestii) cu privire la ce as putea face in aceasta situatie. Am lucrat pentru o compania nou infiintata cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! din 01.06.2021 ,in urma demisiei fara preaviz, am ... bububu bububu Buna ziua! Din 01.06.2021 ,in urma demisiei fara preaviz, am incetat activitatea la o firma la care lucram din 2009 cu o pauza de un ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale dan_277 dan_277 Ma confrunt si eu cu neplata salariului. Am lucrat pe perioada deteriminata pe 3 luni iar in ultima luna cand le-am spus ca numai vreau sa lucrez la acea firma ... (vezi toată discuția)