avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am luat de la hora credit, un credit de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am luat de la hora credit, un credit de 1300 de lei ...

Bună ziua! Am luat de la hora credit, un credit de 1300 de lei acum vor sa demareze procedură de executare silita pentru suma de 5800 de lei. O dobânda astronomica, ce masuri legale trebuie sa iau sa nu ajung sa plătesc atât! Mulțumesc, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Am nevoie sa găsesc o soluție sa nu plătesc atât!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 06:52, 14 Mai 2025
Buna ziua, trebuie vazut contractul: cand s-a incheiat, cand s-a facut ultima plata, ce clauze are, etc. Solicitati o consultanta juridica unui avocat pentru analiza si identificare demersuri legale.
Ar trebui văzut de avocat daca s-a prescris.
Asa ati scapa de datorie.
Insa, va costa niște bani care sa ii recuperați ulterior dacă câștigați procesul.

București 2025
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie recuperatori yonutz113 yonutz113 buna ziua! in urma cu cativa ani (prin 2008) am facut un imprumut la banca, iar la putin timp dupa aceea am facut si un card de credit cu limita de sold ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Hora credit ifn - abuz, legile cum vor ei Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)