avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sora mea a lucrat in Romania aprox 9 ani. Inainte de a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sora mea a lucrat in Romania aprox 9 ani. Inainte de a lucra ...

Sora mea a lucrat in Romania aprox 9 ani. Inainte de a lucra a fost studenta la zi pentru o perioada de 5 ani. In anul 1995 a plecat din tara si a lucrat fara pauze pana in luna februarie 2025. Implineste anul viitor 63 de ani. Poate cumpara vechime pentru a implini stagiul minim necesar de 15 ani ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 20:36, 13 Mai 2025
In ce tara a lucrat ? In UE , cumva ? Si care e luna si anul nasterii ei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind sistemul unitar de pensii publice andoiana andoiana am 49 de an sunt femeie si o vechime in munca de 30 de ani( cu tot cu perioda de somaj), actualmente sunt in somaj.. n-am inteles daca acum dupa noua lege eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa "cumpar" ani de vechime . pot acoperi chiar ... DanielaAmariei DanielaAmariei As dori sa \"cumpar\" ani de vechime . Pot cumpara chiar si 1987-1988? (adica asa de demult?). In acesti ani nu am fost in scoala, nici in concediu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 9 oct 2026, voi implini varsta de 63 ani, ... Pensiamea Pensiamea Buna ziua, pe data de 9 oct 2026, voi implini varsta de 63 ani, deci ma calific pentru pensie. Stiu ca daca am un copil nascut si crescut de mine, beneficiez ... (vezi toată discuția)