avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societate SRL in faliment .... din 2012. Mama unuia ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societate SRL in faliment .... din 2012. Mama unuia dintre creditori ...

Societate SRL in faliment .... din 2012. Mama unuia dintre creditori a facut oferta directa de pret cumparare casa teren. Creanta garantata banca este de 50000 euro, oferta a fost facut in valoare de 55000 euro. Restul creditorilor sunt primaria ajvps si alte firme .... care nu mai acopera datoriile.

3 creditori au acceptst deja oferta avand majoritari 60% din masa credala.

Ajvps a facut contestatie fiind chirografar precum ca el nu incaseaza nimic.

Intrebare: Ce se poate intampla daca la contestatie ii este acceptata lu ajvps ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 19:52, 14 Mai 2025
Se anulează actul / măsura contestată (nu e clar ce obiect are contestația în concret) și actele subsecvente.

Sper să vă fie de folos informația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de la societate aflata in faliment ramonaemilia ramonaemilia Buna,am dat un avans pentru o casa in 2008 unei firme care in 2012 a intrat in faliment si eu sunt trecuta in tabel ca si creditor chirografar cu suma de 30000 ... (vezi toată discuția)
O societate în insolvență trebuie să-mi achite 5 facturi, aferente unor contracte semnate cu administratorul judiciar. care e procedura de urmat în caz că refuză plata? luca 31 luca 31 Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)
Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)