avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am adunat formularul 230 din diferite judete
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am adunat formularul 230 din diferite judete

Buna seara. Daca am adunat Formularul 230 din diferite judete, Centralizatoarea, adica Borderourile trebuiesc comletate separat pentru diferitele domicilii fiscale sau se poate trece amestecat cu precizarea Domiciliului fiscal unde este inregistrat ONG-ul? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: andi33 , utilizator 20:27, 15 Mai 2025
Poți face un singur borderou, nu trebuie să le separi pe județe. Important e să scrii clar unde are ONG-ul sediul și să depui totul la ANAF-ul de care aparține ONG-ul. Nu contează de unde sunt oamenii care au completat formularele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)
Informatii punct de lucru: unde se declara contractele de inchiriere? venerastancu venerastancu Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie dificila legata de o organizatie care are un punct de lucru in Bucuresti, am aceste informatii cat se poate de sigure, ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu fiscal pentru un ong? radu.rodica radu.rodica Buna ziua, As dori sa stiu care sunt procedurile de schimbare domiciliu fiscal pentru un ONG, deoarece apartamentul unde este domiciliul fiscal se va ... (vezi toată discuția)