avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă ...

Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă un prieten mă rogat să-i repar o drujbă am luat acasă și m-am uitat la ia și nu mergea i-am dus-o acasă și im comunicat după un timp mi-a reproșat că nu-i a lui și ma lovit ăn cap . Am chemat poliția .Și am făcut plăngere penală ăntre timp am scos certificat medical legal cu 12 zile . Poliția a ănaintat dosarul la procuror . Ăn declarația lui spune că nu mu i-am dat drujba și nu mă lovit ăn cap și nu am martori să dovedesc pe o parte face și scăndal la poliție . Are și amenzi penale și vreo 3 dosare . Ce pot face ăn căzu ăsta și mă ăndrumați
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 12:54, 16 Mai 2025
Bună ziua!
Puteți solicita să fie supus ""detectorului de minciuni".
Cu stimă,
Avocat Simon Sebastian
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
Sebastian Simon, Avocat
"detectorul de minciuni" aka poligraful nu este recunoscut ca si mijloc de proba si nu se regaseste in CPP la capitolul probelor, poate sa fie refuzat fara vreo repercursiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un prieten care mi-a dat o drujba să i-o repar și i-am dat-o ... Marius Ninel Marius Ninel Am un prieten care mi-a dat o drujba se Io repar și i-am dat-o ăn apoi . Ăntre timp ma lovit ăn cap . Am chemat poliția și am făcut plângere penală . ... (vezi toată discuția)
Am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă un prieten mi-a ... Ditescu Marius Ditescu Marius Am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă un prieten mi-a dat un obiect să-i repar l-am luat acasă și m-am uitat iel și nu mergea reparat și la dus ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit ă cap de un prieten care mi-a reproșat că mi-a ... Marius Ninel Marius Ninel Am fost lovit ă cap de un prieten care mi-a reproșat că mi-a dat un obiect să-l repar și l-am schimbat ăntre timp am chemat poliția și am făcut ... (vezi toată discuția)