avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda nesemnata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda nesemnata

Buna ziua, Am fost oprita pe o străduță mica si îngustă cu sens unic din comuna Pantelimon de catre un politist local, i-am înmânat CI si mi-a comunicat ca voi primi acasa procesul verbal cu 2 puncte amenda, insa nu mi-a inmanat nimic . Am primit dupa o săptămâna la posta amenda completata de dansul la sediu insa specifica ca nu are martor si nici semnătura mea ! Intrebarea este daca este legal si daca am sanse in cazul unei contestatii acand in vedere ca nu este semnata de mine. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:36, 17 Mai 2025
In principiu da, daca nu a avut de unde sa ia martor. Faptul ca nu e semnata de dvs. nu e o problema. Inteleg ca nu aveti nimic de obiectat, legat de motivul contraventiei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie magicd magicd Acum o saptamana am intrat cu duba pe o strada cu sens unic din Medgidia, care la celalat capat s-a dovedit a fi blocata pentru lucrari. De-a lungul strazii, ... (vezi toată discuția)
Martorul asistent nu poate fi găsit și nici adus cu mandat. ce valoare are, în aceste condiții, semnătura lui de pe pv? nchris nchris In cadrul P.V. de contraventie a fost trecut de catre politist ca martor asistent o persoana care nu a asistat la fapta. Martorul meu din masina a ... (vezi toată discuția)