avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.Daca mama vrea să-mi doneze 3 parcele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.Daca mama vrea să-mi doneze 3 parcele de pământ ...

Buna seara.Daca mama vrea să-mi doneze 3 parcele de pământ extravilan ,obținut dintr-o moștenire ,sunt obligat să fac măsurători cadastrale a respectivelor terenuri.Mentionez că loturile respective nu au măsurătorile cadastrale efectuate.Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:01, 17 Mai 2025
Da.
nu cumva mama trebuie sa le faca, in calitate de proprietar, anterior donatiei?
Pentru încheierea contractului de donație, este necesara documentație cadastrala a fiecărui teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: ... virgil1 virgil1 Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: in cazul mostenirii unui pamint extravilan de la bunicul patern, care sunt pasii de urmat? Bunicu ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren Adriana68 Adriana68 Am facut recent cadastrul la casa+terefn aferent si i-am spus cadastristului ca doresc si iesirea din indiviziune, daca e acelasi lucru cu dezmembrarea, nu ... (vezi toată discuția)
Intabulare si donatie a unui teren kikked kikked Sora mea are un teren extravilan agricol, are titlu de proprietate dar nu este intabulat. Ea vrea sa imi doneze jumatate din suprafata, astfel ca vreau sa aflu ... (vezi toată discuția)