avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,ajutați-mă va rog cu un răspuns. Dacă eu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,ajutați-mă va rog cu un răspuns. Dacă eu am proprire ...

Buna ziua,ajutați-mă va rog cu un răspuns. Dacă eu am proprire pe cont și nu am venit,se poate pune proprire pe pensia de urmaș a minorilor în cazul în care cuponul de pensie este pe numele meu?Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Taloanele de indemnizatie sociala(pensie de urmas) johnyro johnyro -buna ziua.as dori sa stiu daca taloanele de indemnizatie sociala(pensie de urmas) au dreptul la reducere 50 % la transportul pe calea ferata conform legii ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas danutza777 danutza777 buna ziua...as avea si eu o nelamurire... fata mea beneficiaza de pensie de urmas de pe urma tatalui ei de aprox 11 ani..in curand ea va implini 18 ani si as ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Arnold300 Arnold300 Buna ziua. Am o problema cu pensia de urmas care o primeam dupa mama care a decedat in 2006. In anul feb. 2011 am terminat studiile si am fost la casa de ... (vezi toată discuția)