avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere cerere de chemare în judecată. Cererea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere cerere de chemare în judecată. Cererea de chemare ...

Depunere cerere de chemare în judecată.
Cererea de chemare în judecată se depune în câte părți sunt plus un exemplar pentru instanță. Ce se întâmplă atunci când pârâții sunt soț și soție și locuiesc la aceeași adresă ? Cererea de chemare în judecată se depune în trei exemplare ?
Cel mai recent răspuns: Anonimus@ , utilizator 19:05, 19 Mai 2025
Dacă soții au interese comune, o comunicare comună este suficientă.
Dacă există posibilitatea unor apărări diferite, este mai prudent să ceri comunicarea separată, pentru a evita eventuale motive de nulitate a procedurii de citare/comunicare.
Mulțumesc pentru răspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea paratilor fara comunicarea actiunii depuse de reclamant viktorV viktorV Buna ziua! De cateva zile, aud ca este posibil sa se faca - in termenii legalitatii - citarea paratilor, in judecata de fond a cauzei, fara comunicarea ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata fara mentionarea datelor personale RoSo RoSo Buna ziua, Primesc mesaje comerciale nesolicitate prin e-mail in fiecare luna de la diverse firme. Acest lucru se intampla de ani de zile. Am trimis ... (vezi toată discuția)
Acte judecatorie AltNovice AltNovice Este necesar sa merg in instanta pentru ca un consatean lucreaza unul din terenurile mele fara acceptul meu si sustine ca este terenul sau. Terenul este in ... (vezi toată discuția)