avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!Persoana care intră în posesia unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!Persoana care intră în posesia unui imobil prin ...

Bună ziua!Persoana care intră în posesia unui imobil prin Contract de vânzare-cumpărare cu uzufruct viager, are datoria legală de-a onora și obligațiile creștinești la decesul și după deces , a celui care i-a vândut imobilul?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:25, 19 Mai 2025
Buna ziua, daca o atare obligatie nu e stipulata in contract, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de v-c cu uzufruct viager ionclaudiu ionclaudiu In contract se stipuleaza ca uzufructul este pe tot apartamentul pe durata vietii celor doi vanzatori fara alte clauze de intretinere. Ce obligatii are in ... (vezi toată discuția)
Drepturile unei persoane care a vandut apartamentul cu clauza de uzufruct baratannamaria baratannamaria Am vandut apartamentul cu act de vanzare cumparare cu,clauza de uzufruct.Doresc sa stiu care sunt drepturile mele in cadrul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Titular proprietate cu interdictie Dafina M Dafina M Buna seara, Prietena mea vrea sa cumpere un apartament unde la titular proprietate figureaza o persoana si o alta persoana cu uzufruct viager. La notar, la ... (vezi toată discuția)