avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare ferestre casa de vecini. Nerespectarea Cod ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare ferestre casa de vecini. Nerespectarea Cod Civil/615. ...

Blocare ferestre casa de vecini. Nerespectarea Cod Civil/615. Un pom de peste 3m la 60cm și o pergola de peste 2m acoperita la 1m fata de gard. Cui mă adresez.
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 16:37, 20 Mai 2025
Bună ziua,
Revin la întrebarea pusă mai sus.
Primăria poate interveni sa ii convingă să își mute hardughia la distanța legală???
Sau unica soluție este să îi dau in judecată???
Mulțumesc frumos.

maiaB a scris:

Blocare ferestre casa de vecini. Nerespectarea Cod Civil/615. Un pom de peste 3m la 60cm și o pergola de peste 2m acoperita la 1m fata de gard. Cui mă adresez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita casa fata de vecin laurentiuu laurentiuu Doresc sa construiesc o casa cu ferestre catre vecin.La ce distanta o pot construi?Pe acea parte vecinul meu are deja casa facuta la distanta de 1m fata de ... (vezi toată discuția)
Pante acoperisuri conform legislatiei Techno Techno Va salut, am o intrebare, vreau sa acopar un carport situat intre limita de proprietate (gard) si casa. Distanta intre gard si casa este de 3,60m. Intentionez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)