avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am peste 16 ani vechime ca informatician in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am peste 16 ani vechime ca informatician in invatamant ...

Buna ziua. Am peste 16 ani vechime ca informatician in invatamant (fac parte din categoria personalului didactic auxiliar). As dori sa stiu daca la aceasta categorie de vechime pot lua 2 ani consecutiv de concediu fara plata. Precizez faptul ca 1 an a fost deja luat. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2025
user280, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 22 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contract Colectiv de Munca 1199/2023 UNIC la Nivel de Sector de Negociere Colectivă Învăţământ Preuniversitar
Art. 32
....
(3)Angajaţii beneficiază şi de alte concedii fără plată, pe durate determinate, stabilite prin acordul părţilor.
...
(5)Personalul didactic auxiliar şi nedidactic/contractual încadrat cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată are dreptul la concediu fără plată pe o perioadă de un an calendaristic, o dată la 10 ani de activitate în învăţământ, cu aprobarea consiliului de administraţie al instituţiei/unităţii prevăzute în Anexa nr. 3, cu rezervarea postului pe perioada respectivă.
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fără plata învățământ AlinaGeorgiana29 AlinaGeorgiana29 Buna ziua! Lucrez în învățământ de 6 ani cu contract pe perioada nedeterminata și îmi doresc ca începând cu 1 septembrie sa îmi iau concediu fără ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata invatamant preuniversitar. as dori sa intru ... Fiwolf Fiwolf Concediu fara plata invatamant preuniversitar. As dorii sa intru in concediu fara plata pentru 4 luni, am vechime de 25 de ani, deja am avut un an concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata buna ziua, un cadru didactic auxiliar cu 20 de ani vechime in ... Denicostina Denicostina Buna ziua, Un cadru didactic auxiliar cu 20 de ani vechime in invatamant, care doreste sa solicite concediu fara salar, la cati ani are dreptul conform ... (vezi toată discuția)