avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot sa obtin o copie dupa o sentinta civila ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot sa obtin o copie dupa o sentinta civila pronuntata in ...

Cum pot sa obtin o copie dupa o sentinta civila pronuntata in 2009 daca nu stiu nr dosarului de instranta? Cunosc doar nr sentintei si data..

Multumesc.
Datele pe care le aveți ar trebui sa fie suficiente pt identificarea sentintei respective.Dosarul oricum nu mai exista iar sentințele pronunțate sunt păstrate într un ,,sententier".Mergeți la instanta respectiva cu o cerere scrisa în care indicați nr sentintei și data pronunțării,precizați ca doriți legalizarea,anexati taxa de timbru de 5 lei/exemplar dorit.Mai mult ca sigur nu se va rezolva pe loc indicat ar fi sa sunați înainte și sa solicitați amanunte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra in posesia deciziei de divort marisangela70 marisangela70 buna ziua sper sa postez bine aici . sunt cetetean moldovean sotul meu este roman si a divortat de mine fara sa ma anunte specific ca nu mai traiam fizic ... (vezi toată discuția)
Sentinta pierduta clarissioana clarissioana trebuie sa depun documentatia necesara pentru obtinerea cartii de identitate a fiicei mele si printre documentele necesare ce trebuie depuse se afla si ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma urgent! Mihaela2108 Mihaela2108 Caut o sentinta pentru un dosar din 2008... adica dosar nr.... /2008. Judecata si sentinta s-au dat la judecatoria Baia Mare, si nu mai gasesc sentinta... ... (vezi toată discuția)