avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Dacă fostul meu concubin are datorii mari ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Dacă fostul meu concubin are datorii mari la bănci ...

Bună ziuaa! Dacă fostul meu concubin,are datorii mari la bănci și lucrează în afară, fiind în proces pt pensia alimentara , îl gaseste cu datorii anaful și poate sa i pună propire pe contul din afară? Eu am oferit datele unde lucrează el. As vrea sa știu dacă ii afectează cu ceva.
Doar in baza unui titlu executoriu european.
Buna ziua,

Conturile deschise in strainatate pot fi poprire de catre autoritatile din respectiva tara, o executare transfrontaliera, in prezent, nu poate fi realizata.

Executarea silita se realizeaza pe teritoriul statului roman.

Daca , insa, detineti un titlu executoriu european, executarea silita poate fi realizata in respectivul stat din Uniunea Europeana.

Executarea silita se poate realiza si prin Ministerul Justitiei.

De asemenea, hotararea tradusa si legalizata este recunoscuta in statele din Uniunea Europeana.

Unele societati pot pune poprire pe venituri, depinde de legislatia respectivului stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui titlu executoriu european desirelia75 desirelia75 care sunt pasii ce trebuie urmati in urmatoarea situatie : am o hot definitiva si irevocabila prin care fostul sot e obligat la plata unei pensii de ... (vezi toată discuția)
Procedura executare misu1972 misu1972 Buna ziua . Am de recuperat 3000 de euro de la o persoana care lucreaza in strainatate , in afara Uniunii Europene , totul este stabilit de o hotarare ramasa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din norvegia crystyna crystyna crystyna crystyna Tatal fetitei lucteaza in Norvegia nu contribue la cresterea ei nu santem casatoriti legal dar copilul este recunoscut ii poarta numele ce pot face sa pot ... (vezi toată discuția)