avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Dacă am primit primit pedeapsa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Dacă am primit primit pedeapsa complementară a ...

Bună ziua. Dacă am primit primit pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului prev. de art. 66 alin.(1) lit. i) , pentru perioada de 2 ani de la rămânerea definitivă a sentinței ce se întâmplă cu permisul meu? Este anulat, suspendat? Ce trebuia să fac după acești 2 ani. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:00, 26 Mai 2025
Buna ziua

Conform art 114, alin 1, litera d din oug 195/2002, permisul este anulat.

Dupa ce trec cei 2 ani trebuie sa dati din nou examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal tortio tortio Buna ziua, am fost condamanat la 10 luni inchisoare cu suspendare luna trecuta pentru consum de alcool peste 0.8 .Conform noului cod penal mai exista aceasta ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis johnny8 johnny8 Buna seara, In 2018 am fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare si pedeapsa complementara de a nu conduce autovehicule pe o perioada de 3 ani. Cu ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis ucidere din culpa, culpa comuna liviutudor2345 liviutudor2345 Buna seara, in urma cu 3 ani am avut un accident rutier rezultand decesul victimei. A fost declarata culpa comuna 50% vina mea si 50% vina victimei, victima ... (vezi toată discuția)