avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere la munca dupa CCC. Daca pana la intrarea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere la munca dupa CCC. Daca pana la intrarea in CCC aveam ...

Intoarcer la munca dupa CCC.

Daca pana la intrarea in CCC aveam munca de acasa ( telemunca ) si acum dupa terminarea CCC imi cere sa ma relochez intr-un alt oras pentru a munci de la sediu , este normal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 26 Mai 2025
Telemunca era mentionata in c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La revenirea din ccc am fost anunțată că mi s-a redus postul, deși mai sunt colegi care lucrează în aceleași condiții ca și mine. este legală procedura? keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: 1. persoana se intoarce la munca dupa ccc de 2 ani. 2. directorul firmei o anunta ca se va reduce postul pe ... (vezi toată discuția)
Modificarea locului de munca DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste lamuriri pentru urmatoarea situatie: sunt angajata unei companii cu sediul in orasul X. In contractul meu ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din ccc elenaelena35 elenaelena35 Buna ziua In data de 18.05.2014 trebuie sa ma intorc din CIG si am trimis angajatorului cerere de reintoarcere cu mentiunea sa mi se aduca la cunostinta noua ... (vezi toată discuția)